Foto’s

De tuin is helemaal vanuit het niets weer helemaal opgebouwd. Om te beginnen is de tuin zo’n 12 cm opgehoogd. Een stapelmuurtje gemaakt van Linea blokken GrayBla. De oude terrastegels herstraat en gecombineerd met nieuwe 60×60 tegels GreyBla. Het onderterras ook helemaal bestraat met ook een klein kunstgrasveldje waar nu een schommel op staat. Nieuwe tuindeur gemaakt en een afdak van geimpregneerd vurenhout.


 

Deze tuin helemaal leeg gehaald. De heggen terug gesnoeid. De tuin bestraat met Stretto Soft Comfort Winsor tegels van 80×40 cm. InLite verlichting geplaatst, bedrading weggewerkt onder de bestrating en in de potten. InLite Scope geplaatst in een aantal bloembakken. Op de achter schutting InLite Ace down opgehangen.

 


In deze tuin heb ik een vlonder gemaakt massieve vlonderplanken. Nu hebben deze mensen een mooi terras om lekker te kunnen zitten.


 

Een hele dicht begroeide tuin, met veel bomen en beplanting en een zitkuil met veel hoogteverschil omgebouwd tot een mooie strakke tuin. Als erfafscheiding betongaas met Hedera’s geplaatst. De betrating is in wildverband gelegd met Kilimanjaro stenen. Plantenbakken (stapelmuurtje) gemaakt en mooie beplanting erin gezet.


In deze tuin heb ik gebruik gemaakt van natuurstenen tegels zowel in de achtertuin als bij het entree. Het oude gazon verwijderd en nieuwe graszoden gelegd. In de voortuin het grind eruit gehaald en alles opnieuw beplant. Van schaaldelen een hek gemaakt als erfafscheiding.


 

Hier heb ik een nieuw groot terras gemaakt met Smartton XXS Amiata 60x60cm. Het gras kort gemaaid, om gefreesd , geëgaliseerd en nieuwe graszoden gelegd.


 

Deze tuin is opnieuw bestraat en heeft een kunstgras gazon gekregen. Ook een nieuwe schutting met kant en klaar haag van Hedera’s. Ook de poortdeur is vernieuwd.


 

In deze tuin heb ik al de bestrating eruit gehaald en nieuwe natuurstenen tegels van 60x60cm gelegd. De tuin is in zijn geheel 10 tot 15 cm opgehoogd. Daarna graszoden gelegd. Een aantal bestaande planten hebben een nieuw plekje in de tuin gekregen. Deze klant is schoonheidsspecialiste en ze heeft nu weer een mooi entree om haar klanten te ontvangen.


 

Deze tuin had drie verschillende terrassen in verschillende hoogtes. Alle drie de terrassen zijn eruit gehaald en de tuin is in zijn geheel 40 cm opgehoogd.
Rondom een gedeelte van de tuin stapelblokken geplaatst. Keramische tegels gestraat in gestabiliseerd  zand. Kunstgras gelegd met daaronder speciale platen.
Een verhoogde border gemaakt met content staal. Als erfafscheiding zijn er bouwstaalmatten van betongaas gebruikt met daar tegenaan Hedera Helix.
Bekijk de slideshow om te zien hoe de tuin was en hoe het is geworden.


 

Deze tuin heeft een gehele make-over gekregen. Een gedeelte bestrating en alle beplanting is eruit gehaald, daarna graszoden gelegd. Ik heb een fietsenschuur gebouwd en een ruimte voor de vuilnisbakken. Vanuit de tuin kunnen de bakken gevuld worden zonder problemen, en wanneer de vuilnisman komt kunnen de bakken zo aan de straatkant worden gezet. Ideaal!


 

De beplanting was een beetje verwilderd in de tuin. Ook de waalklinkers lagen er niet zo mooi meer bij. Alle klinkers en beplanting is eruit gehaald, en de klinkers zijn herstraat in half steensverband en nieuwe borders voor beplanting gemaakt. Vijf Leilindes in de tuin geplaatst.

Foto’s


 

Deze gehele tuin is op de schop gegaan. Bij de nieuwbouw zijn er een paar tegels en wat aarde neergelegd. Een leuke klus om wat moois van te maken! De gehele tuin is betegeld met Streetlife Oud Duindigt (gebakken steen), op twee borders na. Hier gaan de klanten zelf nog beplanting in doen op den duur. Ook nog twee moestuinbakken gemaakt.

Project-2


Oude schuttingdelen en boompalen volledig verwijdert. Nieuwe schuttingdelen en nieuwe boompalen geplaatst. Palen schuin af laten lopen om het wat speels te laten ogen.

Project-3


 

Gehele voortuin in Den Haag aangepakt. Nieuwe bestrating erin gelegd en de rest omgespit en nieuwe bemeste tuinaarde aangebracht. Een aantal flagstones neergelegd als staptegels, en een overdekte fietsenstalling gemaakt.

Project-4


Volledige achtertuin in Den Haag aangepakt. Gehele schuur gebouwd. De tuin in zijn geheel omgespit en nieuwe bemeste
tuinaarde aangebracht voor beplanting die nog komen gaat. Staptegels van Flagstones speels neergelegd. Paadje naar de schuur van ijzelsteentjes gelegd, en een strak terras erin gemaakt.

Project-7

 


Speelplaats op een kinderdagverblijf in Voorburg. Gehele bestrating eruit gehaald, opgehoogd, en opnieuw gestraat. Het houten hekwerk verwijdert, het bestaande ijzeren hekwerk rechtgezet en nieuwe ijzeren hekwerken geplaatst.

Project-8


Aanleg Scheveningen.

Project-9


Aanleg Nootdorp.

Project-10


Achtertuin Den Haag

Project-5


Kunstgras Ypenburg

Project-6


 


Reacties zijn gesloten.