Beregening

Elke tuin heeft water nodig. Handmatig sproeien kost vaak veel tijd. De sproei-installaties zorgen ervoor dat het gazon en de borders altijd voldoende water krijgen. Door de oppervlakte van de tuin en door bijvoorbeeld grote bomen, is het noodzakelijk veel bij te sproeien voor een goed onderhoud.

Door de droge zomers van de laatste jaren is er steeds meer vraag ontstaan naar sproei- installaties en beregeningstechniek in de tuin. Een sproei- installatie neemt u veel werk en zorg uit handen bij het onderhoud van uw tuin. U kunt kiezen voor een handmatig systeem of een geautomatiseerd/ computergestuurd systeem.

Het is de bedoeling dat uw tuin pleksgewijs en gedoseerd kan worden voorzien van water. Hiervoor kunnen er speciale groepen worden gemaakt, bijvoorbeeld een groep sproeiers voor het gazon, voor de bloemenborder, of een speciale groep voor de druppelslang in de plantenbakken of hagen.

De voordelen van een sproei-installatie zijn vooral merkbaar tijdens de droge periodes in het voorjaar en de zomer. Uw gazon en tuinbeplanting kan nu eenmaal slecht tegen droogte. Ook tijdens uw vakantie is het gemakkelijk de beregening automatisch te regelen. Door de beregeningstechniek is er veel meer mogelijk in uw tuin dan u denkt. Die plek onder die grote boom, of dat stukje gazon of beplanting in uw tuin wat altijd in de schaduw ligt, dat ene plekje waar nooit wat wilt groeien….de sproei-installatie maakt het mogelijk dat ook deze plekken worden meegenomen.

Met één druk op de knop regent het in uw tuin!

Laat u nu informeren naar de mogelijkheden om een beregeningssysteem in uw tuin te laten plaatsen.

De foto’s hieronder zijn een voorbeeld van een Toro 570 en Toro Mini 8 sproeier. Deze halen hun water uit een bron of sloot.

Precision-Action-1     72d47-mini82_l     aspersor-tip-spray-cu-duza-reglabila-10-van-1651142_big

De foto’s hieronder zijn een voorbeeld van Gardena Micro Dip. Deze werken op de waterleiding.

Naamloos     7c6d7b5f     micro-drip-sproeier-180-6a512a9d

Reacties zijn gesloten.